Hampaat kuntoon Tilkassa: 20/10 anestesiat

­Unexi nukuttaa taas Tilkan viuhkassa Mannerheimintiellä 

Paikka: Attendo Tilkan Hammasklinikka, Helsinki

Aika: 20. Lokakuuta 2016

Yksi vielä voi sopia.

 

Kannattaa soittaa 030 6343626.

 

Hampaasi kuntoon kerralla!

katso myös uudistetut sivumme

www.unexi.net

2 vastausta to “Hampaat kuntoon Tilkassa: 20/10 anestesiat”

 1. johanna Lampio

  En ymmärtänyt asiasta oikein muuta kuin että nukutuksessa kaikki kerralla kuntoon? -ja haluaisin tietää hintoja, sekä myös osamaksu mahdollisuuksia, jne, sossu ei moisia maksa, ja mulla ihan jäätävä hammaslääkärikammo. ja hampaat siinäkunnossa että kukaan hammaslääkäri ei niitä halua edes nähdä... kammottavat kulumat ja hammaskivet, kaikki vanhat paikat poissa, ja yhdestä hampaasta vain juuret jäljellä

  Vastaa
  • hammasnukutus

   Kiitos viestistä! Kun nukutushammashoitoa suunnitellaan, tehdään ensin hammaslääkärin arvio, (mahd. myös otetaan hammasröntgenkuva jos edellisestä pitkä aika). Hammasasemien varaustiedot ja muuta infoa: http://www.unexi.net.
   Pitkät hoidot saadaan tehtyä syvänukutuksessa usein jopa kerralla. Nukutus maksaa 350€/t (tavallisin kesto 3-4t, riippuu hammastyön määrästä). Hammaslääkäri laskuttaa erikseen ja antaa etukäteen kustannusarvion. Lisätietoa sivullamme http://www.unexi.net

Kirjoita vastaus

 • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>